TJENESTER

OPPUSSING AV BAD

Vi tilbyr veiledning og befaring for oppussing eller totalrenovering av baderommet, og har referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere.

SALG OG MONTERING AV NYTT UTSTYR

Trenger du et nytt toalett, dusj, badekar eller kanskje en servant? Hos oss jobber det flinke fagfolk som kan bistå deg på prosjektet ditt.

REPARASJONER

Skulle uhellet først være ute, er det greit å ha fagfolk i nærheten å kontakte. Vi utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS-anlegg. Være seg lekkasjer på vann- eller avløpsrør, reparasjoner og omlegging av rør, eller utskiftning av blandebatterier og sanitærutstyr. Ta kontakt, så hjelper vi deg på det du skulle trenge av rørleggertjenester.

GULVVARME

Varme utnyttes mye bedre med gulvvarme. Få liker å fryse på føttene, og siden gulvvarmen fordeler seg godt kan romtemperaturen holdes noe lavere enn ellers – med samme komfort. Det kan derfor være en lønnsom investering å installere gulvvarme i nybygg eller ved renovering av eldre bygg.

VARMEPUMPE

Stadig flere velger å bruke varmepumpe som hovedoppvarmingskilde i boligen sin. Både av hensyn til økonomien, bedre inneklima og miljøet. Varmepumpens innedel har gode filterfunksjoner der filtrene renser lufta og bidrar til et bedre og sunnere inneklima. En god varmepumpe fungerer godt både i leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta. Vi leverer varmepumper fra Daikin.

UTSKIFTING AV OLJEFYR

Fra 2020 er det ikke lengre lov å bruke olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge. Har du en oljefyr i boligen hjelper vi deg med å skifte denne. Du kan for eksempel installere varmepumpe og vil da både spare oppvarmingskostnader og ha en mye mer miljøvennlig oppvarming. Vi veileder deg også mht søknad om tilskudd fra Enova for utskifting av din oljefyr.